Σχεδιασμός Ακίνητης Περιουσίας

Ιδιαίτερα διαδεδομένο πρόβλημα, κυρίως σε φυσικά πρόσωπα που κατέχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία, είναι η μετάβαση στην επόμενη γενιά των ακινήτων, με σωστό και δομημένο τρόπο, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα.

Το άρτια οργανωμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και το εξειδικευμένο νομικό τμήμα της εταιρείας Localit Ltd , σας συμβουλεύει με ένα στρατηγικό πλαίσιο, σύμφωνα με το οποίο μπορεί να γίνει ο σχεδιασμός της ακίνητης περιουσίας σας και εν γένει ο κληρονομικός σχεδιασμός.

Η εκμετάλλευση της ακίνητης σας περιουσίας, η οποία αποκτήθηκε και συντηρήθηκε με κόπους, καθώς και το μέγιστο κέρδος από αυτή αποτελεί σήμερα ένα πρόβλημα, στο οποίο καλείστε να βρείτε μια λύση με άμεσο και επαγγελματικό τρόπο, χωρίς να βρεθείτε μπροστά σε προβλήματα.

Η πρώτη στρατηγική κίνηση, σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας Localit Ltd είναι να καταγράψουμε τα υφιστάμενα δεδομένα που έχετε και να σχεδιάσουμε, σύμφωνα με αυτά που σχεδιάζεται, το πιο ωφέλιμο σχέδιο.

Στην συνέχεια η εταιρεία μας, με εχεμύθεια, μέσω των οικονομικών συμβούλων, της νομικής υπηρεσίας καθώς και της ομάδας λογιστών, σας προτείνει μια σειρά λύσεων και προτάσεων προσαρμοσμένες στα δικά σας δεδομένα στήνοντας ένα σωστό φορολογικό σχεδιασμό για την βέλτιστη απόδοση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Localit Consulting για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις απορίες σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο : 1. 6997324987 2. 0035722030859

Email: info@localitco.com

Ή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα – άρθρα για ενημέρωσή τους.

O συγγραφέας αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ατόμου , οντότητας ή εταιρείας που ενεργεί ή δεν ενεργεί σύμφωνα με το σύνολο ή μέρους του περιεχομένου αυτού του κειμένου. Συνεπώς δεν πρέπει να ενεργεί ή να βασίζεται στο θέμα ή τις πληροφορίες χωρίς να λάβει πρώτα συμβουλές από κατάλληλα και αρμόδια καταρτισμένο επαγγελματία ή εταιρεία συμβούλων.

Βρείτε μας
Ελλάδα: Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κύπρο: Λευκωσία
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00
Ακολοθήστε μας στα Social Media