Μίσθωση – Ενοικίαση Έδρας – Επαγγελματική Εγκατάσταση για την Εταιρεία σας στη Κύπρο

Η Localit Consulting διαθέτει επαγγελματικούς χώρους για την μίσθωση έδρας στην εταιρείας σας στην Κυπριακή Δημοκρατία παρέχοντας την δυνατότητα να υπάρχει μισθωτήριο συμβόλαιο για την χρονική διάρκεια που επιθυμείτε.
Μίσθωση - Ενοικίαση Έδρας - Επαγγελματική Εγκατάσταση για την Εταιρεία σας στη Κύπρο

Σύμφωνα με τα δεδομένα πλέον που υπάρχουν η επαγγελματική εγκατάσταση – μίσθωση έδρας μιας εταιρείας είναι απαραίτητη για την δραστηριότητα της στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την φορολογική έγκριση της Κυπριακής εταιρείας σε όλη την Ευρώπη.

Μάλιστα υπάρχει η αρχή ότι χωρίς μόνιμη εγκατάσταση , δεν γίνεται η Κυπριακή σας εταιρεία δεκτή στο εξωτερικό. Πιο αναλυτικά όταν μια κυπριακή εταιρεία αποστέλλει τιμολόγια σε έναν πελάτη – εταιρεία σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης πρέπει να έχει μόνιμη εγκατάσταση αποδεδειγμένη καθώς το τιμολόγιο αυτό μπορεί να μην γίνει δεκτό αν δεν αποδεικνύεται η πραγματική υπόσταση – μόνιμη εγκατάσταση της εταιρείας .

Οι εταιρείες που δεν έχουν πραγματική έδρα θεωρούνται εικονικές εταιρείες. Μάλιστα για να είναι πιο ισχυρό ότι η εταιρεία διαθέτει υπόσταση – πραγματική έδρα καλό είναι να υπάρχει και μισθωτήριο συμβόλαιο για τον χώρο που νοικιάζει η εταιρεία σας.

Όπως προαναφέραμε πιο πάνω η εταιρεία μας παρέχει χώρους για επαγγελματική εγκατάσταση – μίσθωση έδρας της εταιρείας σας με την παροχή μισθωτηρίου συμβολαίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Localit Consulting για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις απορίες σας.
Τηλέφωνο: 6997324987, 0035722030859, Email: info@localitco.com
Ή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα – άρθρα για ενημέρωσή τους.
O συγγραφέας αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ατόμου , οντότητας ή εταιρείας που ενεργεί ή δεν ενεργεί σύμφωνα με το σύνολο ή μέρους του περιεχομένου αυτού του κειμένου. Συνεπώς δεν πρέπει να ενεργεί ή να βασίζεται στο θέμα ή τις πληροφορίες χωρίς να λάβει πρώτα συμβουλές από κατάλληλα και αρμόδια καταρτισμένο επαγγελματία ή εταιρεία συμβούλων.

Βρείτε μας
Ελλάδα: Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κύπρο: Λευκωσία
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00
Ακολοθήστε μας στα Social Media