Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού στη Κύπρο

Η Κύπρος είναι ένα σύγχρονο και μοντέρνο χρηματοοικονομικό κέντρο , το οποίο διαθέτει ένα αξιόπιστο και σοβαρό τραπεζικό σύστημα έχοντας ως στόχο και σκοπό την εξυπηρέτηση εταιρειών και επιχειρηματιών με παγκόσμια παρουσία και δραστηριότητα.
Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού στη Κύπρο

Το Κυπριακό τραπεζικό σύστημα και τα τραπεζικά του ιδρύματα είναι πλήρως κεφαλαιοποιημένα υπό την εποπτεία της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Η Localit Consulting αναλαμβάνει την διαδικασία ανοίγματος προσωπικού ή εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού στη Κύπρο ΧΩΡΙΣ την φυσική σας παρουσία στη Κύπρο.

Επίσης η Localit Consulting μπορεί να αναλάβει και να διεκπεραιώσει το άνοιγμα εταιρικού λογαριασμού Ελληνικής εταιρείας ή φυσικού προσώπου στη Κύπρο και στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου.

Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε προσφέρουν internet banking στους πελάτες τους, υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς την ανάγκη παρουσίας του πελάτη στο υποκατάστημα. Επίσης παρέχουν κάρτα ανάληψης – χρεωστικής για χρήση της ανά τον κόσμο.

Για άνοιγμα λογαριασμού, προσωπικού ή εταιρικού στη Κυπριακή Δημοκρατία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες χωρίς τη ανάγκη να ταξιδέψετε στη Κύπρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Localit Consulting για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις απορίες σας.
Τηλέφωνο: 6997324987, 0035722030859, Email: info@localitco.com
Ή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα – άρθρα για ενημέρωσή τους.
O συγγραφέας αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ατόμου , οντότητας ή εταιρείας που ενεργεί ή δεν ενεργεί σύμφωνα με το σύνολο ή μέρους του περιεχομένου αυτού του κειμένου. Συνεπώς δεν πρέπει να ενεργεί ή να βασίζεται στο θέμα ή τις πληροφορίες χωρίς να λάβει πρώτα συμβουλές από κατάλληλα και αρμόδια καταρτισμένο επαγγελματία ή εταιρεία συμβούλων.

Done on Time

Quickly cultivate optimal processes and tactical architectures. Completely iterate covalent strategic theme

Precise Calculation

Precisely disseminate superior deliverables whereas web-enabled application architectures.

IRS Approved

Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital.

Tax Cut

Dramatically disseminate standardized metrics after resource leveling processes change.
Βρείτε μας
Ελλάδα: Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κύπρο: Λευκωσία
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00
Ακολοθήστε μας στα Social Media