Δημιουργία Εταιρείας για Freelancer

Η εταιρεία Localit Consulting με την έμπειρη ομάδα συνεργατών που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει και να συμβουλεύσει επαγγελματίες που εργάζονται απομακρυσμένα σε εταιρείες παρέχοντας τις υπηρεσίες τους, με σκοπό να δημιουργήσουν εταιρεία για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους και τις μηνιαίες – ετήσιες αποδοχές τους.
Young happy freelancer working on a computer while talking on smart phone in a bar.

Πιο αναλυτικά , η αυξημένη ζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού , έχει δημιουργήσει την ανάγκη σε πολλές εταιρείες να αναζητήσουν προσωπικό με απομακρυσμένη εργασία και όχι με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις τους.

Αυτό έχει σαν επακόλουθο πολλά φυσικά πρόσωπα – επαγγελματίες που παρέχουν απομακρυσμένες υπηρεσίες δηλαδή εργάζονται ως freelancer , σε διάφορους κλάδους , να εργάζονται σε εταιρείες ανά τον κόσμο σε διάφορα project.

H Localit Consulting αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μπορεί να συμβουλεύσει να και βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους να αλλάξουν φορολογική κατοικία ( εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις ) και να δημιουργήσουν μια επικερδή και ευέλικτη εταιρική δομή – εταιρεία προς όφελος τους και εξέλιξη τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Localit Consulting για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις απορίες σας.
Τηλέφωνο: 6982220765, 0035722030859, Email: info@localitco.com
Ή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος και την αποφυγή ορθής φορολογικής πολιτικής . Αποτελούν μόνο συμβουλευτικά κείμενα – άρθρα για ενημέρωσή τους. O συγγραφέας αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ατόμου , οντότητας ή εταιρείας που ενεργεί ή δεν ενεργεί σύμφωνα με το σύνολο ή μέρους του περιεχομένου αυτού του κειμένου. Συνεπώς δεν πρέπει να ενεργεί ή να βασίζεται στο θέμα ή τις πληροφορίες χωρίς να λάβει πρώτα συμβουλές από κατάλληλα και αρμόδια άτομα -επαγγελματίες σχετικά με την δραστηριότητα του και εν γένει οντότητα του.

Βρείτε μας
Ελλάδα: Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κύπρο: Λευκωσία
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00
Ακολοθήστε μας στα Social Media