Κληρονομικός Σχεδιασμός

Η εταιρεία Localit Consulting αναλαμβάνει με μεθοδικότητα και σύνεση του κληρονομικού σχεδιασμού της περιουσίας σας με σκοπό την ομαλή μετάβαση στην επόμενη γενιά με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες.
https://localitco.com/wp-content/uploads/2024/03/businessman-businesswoman-discussing-business-plan-with-chart-scaled.jpg

Μέσα από το ευρύ πλαίσιο συνεργατών μας ( ορκωτών λογιστών , φοροτεχνικών και νομικών ) μπορούμε να σχεδιάσουμε από σήμερα το αύριο για την περιουσία σας με ένα στρατηγικό , ρεαλιστικό και ωφέλιμο κληρονομικό σχεδιασμό – διαδοχή.

Ο κληρονομικός σχεδιασμός – διαδοχή σχετίζεται με την ακίνητη σας περιουσία , τις μετοχές σας σε εταιρείες , τις επενδύσεις σας , το χαρτοφυλάκιο σας και την εν γένει επιχειρηματική σας δραστηριότητα ανά τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Localit Consulting για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις απορίες σας.
Τηλέφωνο: 6997324987, 0035722030859, Email: info@localitco.com
Ή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα – άρθρα για ενημέρωσή τους.
O συγγραφέας αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ατόμου , οντότητας ή εταιρείας που ενεργεί ή δεν ενεργεί σύμφωνα με το σύνολο ή μέρους του περιεχομένου αυτού του κειμένου. Συνεπώς δεν πρέπει να ενεργεί ή να βασίζεται στο θέμα ή τις πληροφορίες χωρίς να λάβει πρώτα συμβουλές από κατάλληλα και αρμόδια καταρτισμένο επαγγελματία ή εταιρεία συμβούλων.

Βρείτε μας
Ελλάδα: Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κύπρο: Λευκωσία
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00
Ακολοθήστε μας στα Social Media