Πλεονεκτήματα Ίδρυσης Κυπριακής Εταιρείας

Η Localit Consulting αναλαμβάνει την εξολοκλήρου την ίδρυση εταιρείας στην Κύπρο με πλήρη κάλυψη όλων των διαδικαστικών, φοροτεχνικών και άλλων γραφειοκρατικών θεμάτων, χωρίς την αναγκαστική μεταφορά φυσικών προσώπων, στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο καθεστώς της Κύπρου με τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει, έχει προσελκύσει χιλιάδες εταιρείες από όλο τον κόσμο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Κύρια προνόμια της Κυπριακής Εταιρείας:

 • Φορολογία εισοδήματος 12,5% επί των κερδών της επιχείρησης
 • 0% φόρος επί των μερισμάτων
 • Δεν υπάρχουν ασφαλιστικές εισφορές για τους μετόχους
 • Πλήρης κάλυψη των δραστηριοτήτων και εξασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού ιδιοκτήτη της Εταιρείας
 • Δεν υπάρχει περιορισμός στην εισαγωγή και εξαγωγή συναλλάγματος
 • Μη καταβολή φόρων μεταβίβασης μετοχών και καμιά παρακράτηση φόρου επί των μερισμάτων
 • Τα κέρδη από διάθεση ακίνητης περιουσίας, εκτός από αυτή που βρίσκεται στην Κύπρο, δεν υπόκεινται σε φορολογία κεφαλαιουχικών κερδών
 • Χαμηλό κόστος σύστασης και λειτουργίας της εταιρείας
 • Τραπεζικό απόρρητο στις τραπεζικές συναλλαγές και ασφαλές τραπεζικό σύστημα
 • Ελληνική και Αγγλική χρήση της γλώσσας
 • Σύγχρονο νομικό πλαίσιο το οποίο βασίζεται στο Αγγλικό πρότυπο (Αγγλοσαξωνικό Δίκαιο)

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και εχεμύθειας, με ευθύνη και σεβασμό προς το εμπορικό δίκαιο και την Ευρωπαϊκή φορολογική νομοθεσία.

Η εταιρεία μας θα σας καθοδηγήσει σε κάθε πτυχή της διαδικασίας ίδρυσης της εταιρείας σας στην Κύπρο και θα την κάνει όσο το δυνατό πιο απλή και οικονομικά συμφέρουσα.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και της εχεμύθειας, με ευθύνη και σεβασμό προς το εμπορικό δίκαιο και την Ευρωπαϊκή φορολογική νομοθεσία, χωρίς να απαιτείται η παρουσία σας στην Κύπρο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την λογιστική σας υποστήριξη στην Κύπρο, ακόμα και αν έχετε κάνει σε άλλη εταιρεία την ίδρυσή της και δεν έχετε ομαλή συνεργασία για την λογιστική σας υποστήριξη, εφόσον πρώτα ελέγξουμε εκτενώς την εταιρεία σας και δεν υπάρχουν προβλήματα με αυτήν.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Localit Consulting για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις απορίες σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο : 1. 6997324987 2. 0035722030859

Email: info@localitco.com

Ή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μοχλό πίεσης και παρακίνησης στον οποιοδήποτε με σκοπό την αποφυγή των επιμέρους νόμων ανά κράτος, παρά μόνο συμβουλευτικά κείμενα – άρθρα για ενημέρωσή τους.

O συγγραφέας αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε ατόμου , οντότητας ή εταιρείας που ενεργεί ή δεν ενεργεί σύμφωνα με το σύνολο ή μέρους του περιεχομένου αυτού του κειμένου. Συνεπώς δεν πρέπει να ενεργεί ή να βασίζεται στο θέμα ή τις πληροφορίες χωρίς να λάβει πρώτα συμβουλές από κατάλληλα και αρμόδια καταρτισμένο επαγγελματία ή εταιρεία συμβούλων.

Βρείτε μας
Ελλάδα: Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κύπρο: Λευκωσία
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00
Ακολοθήστε μας στα Social Media